Blogjaim

Harry Styles nem volt több egyszerű fényképésznél. Szerette magáról azt állítani, hogy mennyire megnyerő a személyisége, és milyen különleges, de ez nem így volt. Szerintem az a tipikus 23 kromoszómapárral rendelkező egyed, aki még ráadásul beképzelt, egoista, sokszor kibírhatatlan, nem bírja a kritikát, oh és persze egy igazi címeres ökör. Na, nem mintha kárhoztatnám érte. Elvégre, nem vagyunk tökéletesek, nem igaz?


Egy sor listám van arról, hogy mit ne tegyek részegen. De azt legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy a házasságot is fel kell vennem rá. Egy aprócska gombnyomásnak hála pedig, ránk nem volt igaz a mondás,miszerint ami Vegasban történik az ott is marad. 
Sőt.
 Hamarabb tudta meg az egész világ, mint én magam.
Azt hiszem ez egy jó házasság titka. 


Tudjátok mi kell a legnagyobb katasztrófákhoz? Először is egy barát, aki azt mondja életed legjobb bulijába visz bele, hogy aztán te húzd a rövidebbet, egy kitűnő állás a város helyi gonosztevőinél, a főnököd lánya akit egyébként a világ legaljasabb embere akar magának, de te beleszerettél, szóval esetleg ebből adódóan némi hősködési mánia is. Puskaropogás, pörgőrúgás, autós üldözés, sok-sok fenyegetés, oh és persze ha ez még nem lenne elég, egy agyhelyre is szükséged lesz, ha már agyad nem volt, amiért elhitted komolyan összejöhet, és elvágtathatsz a csajjal a naplementében. Na, meg az sem árt, ha egy olyan marha vagy, mint én: azaz Zayn Malik. 

Kedves. Mosolygós. Őszinte Minden ami eszembe jutott róla, az első találkozásunkkor. A legédesebb álmaimat akartam vele átélni, mellette ébredni, boldog lenni. Niall Horan mégis a legrosszabb rémálmaimat hozta el, és ahogy teltek a napok, csak arra tudtam gondolni, bárcsak soha ne ismertem volna meg. 


Tudod, hogy ma már minden a technika körül forog? Ezek az apró kis készülékek amennyire megkönnyítik életünket, annyira tudják megnehezíteni is. Pontosan tudja ezt Veda aki saját bőrén tapasztalja, milyen amikor rejtélyes üzenetekkel, hívásokkal bombázzák az embert, és milyen az ha Ő maga is belemegy a játékba. 
Nap, nap után egyre jobban habarodik bele az édes hangú, örökké vidám fiúba, miközben ujján jegygyűrűje csillog. A kérdés tehát már csak az, hogy ki van a vonal másik végén, más miért lesz egyre fontosabb a lány életében? 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése